Біодомішка Добра Їжа Пророщені зерна бобових (150 г)
229 ₴
- Готово до відправки
ПРОРОЩЕНІ ЗЕРНА БОБОВИХ - це джерело білка, фолієвої кислоти, антиоксидантів, вітамінів групи В, мінералів та клітковини - живий природний концентрат корисних речовин, який наділяє організм живлющою енергією:
- Посилює імунітет
- Стимулює оновлення клітин
- Нівелює дію вільних радикалів
- Прискорює метаболічні процеси
- Покращує травлення
- Знижує рівень холестерину
- Сприяє очищенню від шлаків та токсинів
- Активізує розумову діяльність
- Сприяє зміцненню серцевого м'яза та судин.
При пророщуванні кількість та активність корисних компонентів бобових збільшується від 2 до 20 разів. У пророщених зернах виділяються ферменти, які розщеплюють складні сполуки, прискорюючи їх засвоєння. Поєднання пророщених зерен машу, нуту, сочевиці та сої допомагає досягти оптимального за вмістом корисних речовин складу в кінцевому продукті.
Сочевиця
Білок, що міститься в сочевиці, добре засвоюється організмом людини. Вона є лідером серед усіх бобових культур за вмістом заліза. Також сочевиця багата на вітамін B1 і незамінні амінокислоти. Магній зменшує артеріальний тиск та покращує струм крові, кисню та поживних речовин у всьому організмі. Загалом же сочевиця дуже корисна при розладах травлення. Вона також нормалізує рівень цукру у крові, тому рекомендується діабетикам.
Тут _
Нут - джерело лецитину, рибофлавіну (вітаміну В2), тіаміну (вітаміну В1), нікотинової та пантотенової кислот, холіну. Нут також багатий на білки і вуглеводи, як і всі бобові культури. У ньому містяться корисні для імунітету та крові мінерали – калій та магній. Зміцнити кісткову тканину допоможуть кальцій і фосфор, яких у нуті безліч. А марганець у його складі стимулюватиме вироблення енергії організмом. Регулярне вживання нуту знижує рівень холестерину в організмі людини.
З оя
Соєві боби унікальні, тому що це джерело великої кількості геністеїну, потужного антиоксиданту, який має широку біологічну дію, спрямовану проти старіння та раку. Наприклад, геністеїн втручається у основні ракові процеси кожному етапі. Він блокує фермент, який «включає» ракові гени, тим самим знищуючи рак на початку його розвитку. Він пригнічує ангіогенез, зростання нових кровоносних судин, необхідні харчування ракової пухлини. Він має і антигормональну дію, яка дає йому особливі переваги у боротьбі з раком. Тому найкраще, що ви можете зробити, щоб захистити свої клітини від старіння і пов'язаних із цим процесом захворювань - це наситити їх речовинами, які містяться в соєвих бобах.
Маш _
Дрібний горох маш (інакше – боби мунг) містить цінну клітковину, вітаміни групи В, мінеральні речовини, калій, кальцій, натрій, магній, залізо, фосфор. Маш чудово очищає кров, корисний для серцево-судинної системи. Він активізує роботу мозку, допомагає в лікуванні астми, алергії та артриту. Також маш сприяє нормалізації травлення завдяки високому вмісту клітковини та волокон. Вітаміни групи В забезпечують стабільність нервової системи, приплив енергії до м'язів, чудово впливають на гнучкість суглобів.
При пророщуванні машу всі корисні якості цього золотистого боба не лише зберігаються, а й примножуються. Пророщені зерна маша збагачують організм великою кількістю легкозасвоюваного білка (46-50%). Є джерелом корисних амінокислот, складних вуглеводів, глюкози, жирів, вітамінів РР, А, С, Е, К, групи (1,2,3,6,9). Кількість вітаміну С проти насінням (6,3 мг) збільшується до 42,4 мг. Клітковина під час пророщування зростає з 6,9% до 8,9%. Мінеральні сполуки представлені як фосфору, калію, заліза, міді, цинку, кальцію.
Пророщені зерна маша сприяють активації обмінних процесів, мають протимікробну дію, знімають нервову напругу, підвищують імунітет, є профілактикою вірусних захворювань. Знижують рівень цукру, холестерину, канцерогенних накопичень, зменшують ризик виникнення атеросклерозу, інфаркту, інсульту, нормалізують тиск, є профілактикою ракових захворювань.
Клітковина у складі бобових допомагає травленню, сприяє очищенню кишечника і знижує апетит, допомагаючи худнути.
Велика кількість фолієвої кислоти може знизити рівень гомоцистеїну, високий рівень якого є одним із факторів виникнення захворювань серця та судин. Фолієва кислота корисна при вагітності для здоров'я та активного розвитку плода.
Антиоксидантні властивості речовин , що містяться в цих продуктах, прискорюють виведення токсинів і покращують стан імунної системи, підвищуючи опірність організму інфекціям і уповільнюючи процеси старіння.
Висока концентрація вітамінів та мікроелементів загалом позитивно впливає на здоров'я та самопочуття.
Спосіб застосування
Пророщені зерна бобових рекомендується вживати:
- дорослим по одній столовій ложці
- дітям від 6 років - по одній чайній ложці щодня.
Термін вживання 1 місяць. Надалі термін вживання погоджувати із лікарем.
Особливо важливо регулярно додавати пророщені зерна бобових до свого раціону харчування:
- спортсменам
- веганам
- вегетаріанцям
- всім, хто хоче схуднути
- чоловікам та жінкам для інтимного здоров'я
- всім, хто тяжко працює як розумово, так і фізично
- людям зі зниженим імунітетом
- вагітним жінкам
- людям із цукровим діабетом (бобові мають низький глікемічний індекс) та із серцево-судинними захворюваннями
Вага: 150г
До складу входить чотири види пророщених бобових зерен: нут, маш, соя, сочевиця. Пророслі зерна бобових – це джерело білка, фолієвої кислоти, антиоксидантів, вітамінів групи В, мінералів та клітковини – живий природний концентрат корисних речовин, який наділяє організм живлющою енергією
* * Увага! Перед прийманням спортивного харчування обов'язково проконсультуйтеся з лікарем, а також ознайомтеся з переліком протипоказань до цього препарату.
Зовнішній вигляд упаковки може бути змінений виробником без попередження.
ПРОРОЩЕНІ ЗЕРНА БОБОВИХ - це джерело білка, фолієвої кислоти, антиоксидантів, вітамінів групи В, мінералів та клітковини - живий природний концентрат корисних речовин, який наділяє організм живлющою енергією:
- Посилює імунітет
- Стимулює оновлення клітин
- Нівелює дію вільних радикалів
- Прискорює метаболічні процеси
- Покращує травлення
- Знижує рівень холестерину
- Сприяє очищенню від шлаків та токсинів
- Активізує розумову діяльність
- Сприяє зміцненню серцевого м'яза та судин.
При пророщуванні кількість та активність корисних компонентів бобових збільшується від 2 до 20 разів. У пророщених зернах виділяються ферменти, які розщеплюють складні сполуки, прискорюючи їх засвоєння. Поєднання пророщених зерен машу, нуту, сочевиці та сої допомагає досягти оптимального за вмістом корисних речовин складу в кінцевому продукті.
Сочевиця
Білок, що міститься в сочевиці, добре засвоюється організмом людини. Вона є лідером серед усіх бобових культур за вмістом заліза. Також сочевиця багата на вітамін B1 і незамінні амінокислоти. Магній зменшує артеріальний тиск та покращує струм крові, кисню та поживних речовин у всьому організмі. Загалом же сочевиця дуже корисна при розладах травлення. Вона також нормалізує рівень цукру у крові, тому рекомендується діабетикам.
Тут _
Нут - джерело лецитину, рибофлавіну (вітаміну В2), тіаміну (вітаміну В1), нікотинової та пантотенової кислот, холіну. Нут також багатий на білки і вуглеводи, як і всі бобові культури. У ньому містяться корисні для імунітету та крові мінерали – калій та магній. Зміцнити кісткову тканину допоможуть кальцій і фосфор, яких у нуті безліч. А марганець у його складі стимулюватиме вироблення енергії організмом. Регулярне вживання нуту знижує рівень холестерину в організмі людини.
З оя
Соєві боби унікальні, тому що це джерело великої кількості геністеїну, потужного антиоксиданту, який має широку біологічну дію, спрямовану проти старіння та раку. Наприклад, геністеїн втручається у основні ракові процеси кожному етапі. Він блокує фермент, який «включає» ракові гени, тим самим знищуючи рак на початку його розвитку. Він пригнічує ангіогенез, зростання нових кровоносних судин, необхідні харчування ракової пухлини. Він має і антигормональну дію, яка дає йому особливі переваги у боротьбі з раком. Тому найкраще, що ви можете зробити, щоб захистити свої клітини від старіння і пов'язаних із цим процесом захворювань - це наситити їх речовинами, які містяться в соєвих бобах.
Маш _
Дрібний горох маш (інакше – боби мунг) містить цінну клітковину, вітаміни групи В, мінеральні речовини, калій, кальцій, натрій, магній, залізо, фосфор. Маш чудово очищає кров, корисний для серцево-судинної системи. Він активізує роботу мозку, допомагає в лікуванні астми, алергії та артриту. Також маш сприяє нормалізації травлення завдяки високому вмісту клітковини та волокон. Вітаміни групи В забезпечують стабільність нервової системи, приплив енергії до м'язів, чудово впливають на гнучкість суглобів.
При пророщуванні машу всі корисні якості цього золотистого боба не лише зберігаються, а й примножуються. Пророщені зерна маша збагачують організм великою кількістю легкозасвоюваного білка (46-50%). Є джерелом корисних амінокислот, складних вуглеводів, глюкози, жирів, вітамінів РР, А, С, Е, К, групи (1,2,3,6,9). Кількість вітаміну С проти насінням (6,3 мг) збільшується до 42,4 мг. Клітковина під час пророщування зростає з 6,9% до 8,9%. Мінеральні сполуки представлені як фосфору, калію, заліза, міді, цинку, кальцію.
Пророщені зерна маша сприяють активації обмінних процесів, мають протимікробну дію, знімають нервову напругу, підвищують імунітет, є профілактикою вірусних захворювань. Знижують рівень цукру, холестерину, канцерогенних накопичень, зменшують ризик виникнення атеросклерозу, інфаркту, інсульту, нормалізують тиск, є профілактикою ракових захворювань.
Клітковина у складі бобових допомагає травленню, сприяє очищенню кишечника і знижує апетит, допомагаючи худнути.
Велика кількість фолієвої кислоти може знизити рівень гомоцистеїну, високий рівень якого є одним із факторів виникнення захворювань серця та судин. Фолієва кислота корисна при вагітності для здоров'я та активного розвитку плода.
Антиоксидантні властивості речовин , що містяться в цих продуктах, прискорюють виведення токсинів і покращують стан імунної системи, підвищуючи опірність організму інфекціям і уповільнюючи процеси старіння.
Висока концентрація вітамінів та мікроелементів загалом позитивно впливає на здоров'я та самопочуття.
Спосіб застосування
Пророщені зерна бобових рекомендується вживати:
- дорослим по одній столовій ложці
- дітям від 6 років - по одній чайній ложці щодня.
Термін вживання 1 місяць. Надалі термін вживання погоджувати із лікарем.
Особливо важливо регулярно додавати пророщені зерна бобових до свого раціону харчування:
- спортсменам
- веганам
- вегетаріанцям
- всім, хто хоче схуднути
- чоловікам та жінкам для інтимного здоров'я
- всім, хто тяжко працює як розумово, так і фізично
- людям зі зниженим імунітетом
- вагітним жінкам
- людям із цукровим діабетом (бобові мають низький глікемічний індекс) та із серцево-судинними захворюваннями
Вага: 150г
До складу входить чотири види пророщених бобових зерен: нут, маш, соя, сочевиця. Пророслі зерна бобових – це джерело білка, фолієвої кислоти, антиоксидантів, вітамінів групи В, мінералів та клітковини – живий природний концентрат корисних речовин, який наділяє організм живлющою енергією
* * Увага! Перед прийманням спортивного харчування обов'язково проконсультуйтеся з лікарем, а також ознайомтеся з переліком протипоказань до цього препарату.
Зовнішній вигляд упаковки може бути змінений виробником без попередження.
Основні | |
---|---|
Виробник | Choice |
Країна виробник | Україна |
Вага | 150 г |
- Ціна: 229 ₴